Definitie van gekte

Dit is de badkamer in het gastenverblijf. De oplettende kijker ziet dat er iets in deze badkamer ligt dat je niet bij de sanitairwinkel kunt kopen. Namelijk een rots. En over deze rots wil ik het hebben.

KORTE INTRO
Toen wij het huis kochten was deze rots nergens te bekennen. De vorige bewoner had een soort podium om de rots heen gebouwd en dit vervolgens betegeld. Een podium in een appartement valt niet binnen mijn hobbysfeer en dus ging ik op standje slopen.

De tegels waren binnen een uur verwijderd en het hout en gipswerk daaronder ook. Helaas hadden we binnen twee minuten al door dat er iets heel hards onder het podium lag. En dat bleek de rots te zijn.

EN NU KOMT HET
Na een uurtje beuken op deze rots werd duidelijk dat het geen makkelijk verhaal zou worden om hem te verwijderen. Ookal zou dat ruim 3 vierkante meter aan ruimte schelen. Leuk en aardig maar ik ben niet gek.

De definitie van gekte is namelijk steeds hetzelfde blijven doen en toch een andere uitkomst verwachten.

Denk aan:
- Klagen over je salaris en niet van baan veranderen.
- Walgen van je partner en gewoon in de relatie blijven zitten.
- Iedere maand geld tekort komen en niet bezuinigen.
- Miepen over je dikke reet en niet in beweging komen.
- Afgunst naar de rijken en zelf niet starten met aandelen.

Het zal je verbazen hoeveel mensen minimaal op één vlak knettergek zijn.

Soms is het handiger om het gereedschap neer te leggen en te onderzoeken hoe je van een aparte situatie iets kunt creëren dat in je voordeel werkt.

Kap met gek doen en begin in 2024 met een actieplan. Wil je gaan bouwen aan een mooi vermogen of een lekker passief inkomen? Plan dan een gratis Money call in. Dan help ik je op weg.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.