Her en der komen ondergewaardeerde aandelen in beeld. Verfrissend na de afgelopen jaren waarin gekkigheid de markt domineerde. In dit artikel wil ik jullie tippen op drie aandelen die een PEG onder de 1 hebben. Daarnaast groeide hun winst de afgelopen vijf jaar met minimaal 20% per jaar. Ze hebben alledrie een PE ratio onder de 20. En de verwachting is dat hun winst de aankomende drie jaar met minimaal 10% per jaar stijgt. Oh ja, je kunt de aandelen kopen voor minder dan $50 per stuk.

SONOS: SONO

Sonos, Inc., samen met zijn dochterondernemingen, ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt audioproducten voor multi room oplossingen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië-Pacific. Het bedrijf levert draadloze luidsprekers, luidsprekers voor thuisbioscopen, componenten en accessoires. Het biedt zijn producten aan via ongeveer 10.000 externe winkels

Wil je het hele artikel lezen?

Met een Bulls membership heb je dagelijks toegang tot artikelen zoals deze, maar ook aandelentips, analyses, video's, soundbites en een levendige community.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.