Gratis cadeaus voor iedereen!

Wat nou als je alle cadeautjes gratis kon kopen? Ik zal je uitleggen hoe je dat doet: Pakjesavond. Een avond vol spanning, vreugde en heerlijkheid. Maar ook een avond die een hap uit je budget heeft genomen. En dan moet de dure maand december eigenlijk nog beginnen.

Gratis cadeaus kopen bestaat. Ik doe het al jaren.

Let op! Dit is geen beleggingsadvies maar slechts een beeldvorming van de mogelijkheden:

Stel je koopt begin 2024 aandelen van Google. Laten we zeggen dat je voor €2000 koopt. De afgelopen 5 jaar is het aandeel van Google met maar liefst 137% gestegen. Alleen dit jaar al staat de stijging op ongeveer 50%.

Als dit in 2024 ook gebeurt, dan zou dat inhouden dat jij de Sinterklaas-cadeaus in december 2024 kunt betalen van je €1000 rendement.

Gratis geld. Dank u Sinterklaasje.

HEEL SIMPEL
Ja maar Gian, welke aandelen stijgen er nou zo hard in een jaar?

Ik zal je een kleine opsomming geven van aandelen die dit jaar stevig zijn gestegen. En dan noem ik alleen de aandelen van bedrijven die we allemaal kennen. Al die anderen laat ik even buiten beschouwing:

1 Microsoft: 56%
2 Apple: 47%
3 Uber: 131%
4 Adobe: 82%
5 NVIDIA: 220%
6 Spotify: 128%
7 Pinterest: 43%
8 Netflix: 57%
9 Meta (Facebook): 169%
10 Amazon: 75%

Nogmaals, dit is geen beleggingsadvies maar het geeft je wel een beeld van hoe simpel je dit jaar gratis cadeaus had kunnen kopen.

Dit zijn namelijk bedrijven die je kent. Die je waarschijnlijk op dag-, week- of maandbasis zelf gebruikt. Deze bedrijven hadden jouw Sinterklaas én Kerstinkopen kunnen betalen. Als je in hun aandelen had geïnvesteerd.

Wellicht een mooie kans voor 2024!

NOTE: Voel je dat je wilt overgaan tot actie maar heb je nog vragen? Plan een gratis Money Call in.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.