Ik heb in mijn leven als investeerder een aantal dingen verstandig gedaan. In dit artikel wil ik jullie mijn vijf tips meegeven. Het lijkt me het juiste moment om deze ervaring te delen omdat ik sterk het gevoel heb dat we op een punt komen waar een aantal kleine, maar verstandige, stappen heel veel geld gaan opleveren.

1. NEGEER DE MEDIA EN DE MEUTE

Mijn beste investering ooit bestond uit aandelen Apple (AAPL). Dat lijkt nu een no brainer maar in 2003 was Apple een schim van wat het nu is. Ik kocht mijn eerste Apple aandelen in 2003. Een jaar nadat alles wat met tech te maken had nog steeds op een soort zwarte lijst stond na de dotcom crash.

Mijn onderzoek was heel eenvoudig en kwam neer op drie punten:

  • Zijn het goede producten?
  • Zijn de gebruikers enthousiast?
  • Is de leiding in goede handen?

Ik kon de vragen beantwoorden met een "ja", dus stapte ik klein in. Naarmate de jaren voorbijgingen groeide het merk steeds meer uit tot een mainstream tech-merk waarvan de iPod een steeds belangrijker onderdeel werd. Ik bleef gestaag bijkopen en toen was daar in 2007 ineens de presentatie van Steve Jobs tijdens MacWorld: de iPhone was geboren.

Daar kwam de meute de koers ging vanaf dat moment hard omhoog.

Wil je het hele artikel lezen?

Met een Bulls membership heb je dagelijks toegang tot artikelen zoals deze, maar ook aandelentips, analyses, video's, soundbites en een levendige community.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.