• 12 maanden, 25 persoonlijke sessies
  • Selecteer en waardeer aandelen die passen in jouw strategie
  • Je complete personal finance en doelen in kaart
  • Verbeter je mindset en leer investeren als een pro
  • Neem controle over je strategie, portefeuille en emotie
  • Jouw financiële toekomst, in één jaar naar een hoger niveau

Maak van je droom een haalbaar plan!

Heb jij wel de ideeën en dromen voor de toekomst, maar weet je niet hoe je deze moet realiseren? En ben je bereid om een jaar lang in jezelf te investeren? Dan is ons persoonlijke coachingstraject voor jou.

In 12 maanden nemen we jou mee door verschillende thema's en modules zodat je tijdens het traject al bouwt aan je einddoel. En na afronding van het traject beschik je over alle kennis en de juiste mindset, om jouw dromen om te zetten in haalbare doelen.

25 sessies in 12 maanden

Persoonlijke ontwikkeling kost tijd en energie. En met de juiste motivatie en mindset biedt het waarde voor de rest van je leven.

De 12 modules zijn verspreid over 5 verschillende thema's. Volledig op maat gemaakt aan de hand van jou persoonlijke situatie. Het coachingstraject gaat verder dan alleen de theorie want jouw situatie is leidend. 

Varierend van personal finance, mindset, kennis van aandelen en het bouwen aan de juiste portefeuille.

De investering zit hem in de 25 persoonlijke gesprekken, één-op-één, zodat jij alle aandacht krijgt die nodig is om jouw persoonlijke ontwikkeling te realiseren.

Persoonlijke aandacht, jouw groei voorop

Omdat iedere situatie uniek is, heeft een algemene cursus over beleggen weinig toegevoegde waarde. Je leert er de theorie, maar hoe pas je dat toe op jouw situatie?

Dat is waar ons traject een groot verschil maakt. We brengen jouw situatie in kaart en werken van daaruit samen verder naar je gestelde doelen. Uiteraard volgen we de verschillende thema's, maar er is ruimte om extra aandacht te besteden aan de onderwerpen die voor jou de meeste toegevoegde waarde leveren.

Realiseer jouw droom

Met ons coachingstraject blijft het niet langer bij dromen, maar creëer je een duidelijk en haalbaar plan. Nu weet je welke stappen je moet zetten om je plan uit te voeren én de eindstreep te halen. Je kijk op geld, investeren en beleggen is na een jaar volledig veranderd. Daarnaast ervaar je rust en overzicht en ben je in staat om de verantwoordelijkheid te nemen voor het realiseren van jouw dromen.

Aan de slag!

Ben je geinteresseerd om met ons samen te werken aan jouw dromen? Download dan om te beginnen de uitgebreide PDF via het formulier op deze pagina. 

Vanuit daar krijg je ook een link om een eerste, vrijblijvende gesprek met ons in te plannen. In dat gesprek toetsen we globaal jouw situatie en dromen. Als we zien dat wij echt toegevoegde waarde kunnen leveren voor jou, dan is de weg vrij om samen het coachingstraject in te gaan.

Benieuwd of we een match zijn? Download de PDF en plan een gesprek met ons in.

Alle informatie ontvangen? Download onze uitgebreide PDF van het coachingstraject.