Bouw je vermogen met onze tips, analyses en video's

Ruim 500 Bulls gingen je voor. Allemaal hard op weg om een vorm van financiële vrijheid te behalen. Lanceer jezelf en start vandaag.

platform teaser
stocks

Profiteer van onze kennis

Bulls profiteren dagelijks van de aandelentips die we delen. Onze analyses zijn gewoon beter dan die van anderen. Logisch want we beleggen al succesvol vanaf 2003. Maak gebruik van onze kennis en start met het maken van rendement.

audiofragmenten

Exclusieve soundbites voor de Bulls

Succesvol beleggen begint met het vergaren van kennis. Daarom is het heel fijn dat je gebruik kunt maken van onze mediatheek vol soundbites. Het aanbod is groot en varieert van type orders tot dividend ontvangen en van vastgoedfondsen tot short gaan. Allemaal door Gianni ingesproken en exclusief voor de Bulls.

financials

Fundamentele analyses zorgen voor winst

Wij maken maken gebruik van de beste databronnen die de basis leggen voor onze fundamentele analyses. Daarmee beschikken de Bulls over o.a. real time koersen, dividenddata, winstcijfers, cashflow berekeningen en de meest recente bedrijfsdata. Je maakt immers meer rendement als je toegang hebt tot superieure data.

taartmodel

De kracht van eenvoud

Ons taartmodel is inmiddels bekend bij veel beleggers. In een notendop laten we je zien hoe je een sterke portefeuille opbouwt door consequent de lagen van onze taart te volgen. Van stabiele bodemaandelen en fijne dividendaandelen tot zeer snelle (risicovolle) stijgers. Volg het taartmodel en het rendement zal vanzelf volgen.

 

videofragmenten

Videobites, waardevolle info in snackable format

Er gebeurt veel in de financiële markten. Dan is het gewoon handig om kansen te delen via een korte video. De Bulls hebben toegang tot video's over o.a. beleggingsstrategieën, het gebruik van ratio's, winsten locken en short gaan in een bear market.

Wat zeggen onze bulls?

Training zorgde voor meer vertrouwen

Ik twijfelde of het zinvol was om aandelen te hebben. Ik had er geen verstand van, kende niet direct iemand die zich er mee bezig hield en mezelf onderwijzen vond ik op dit vlak abracadabra. Via social media adviseerde iemand mij om de podcast van Gianni te beluisteren en na heel wat zonuren besloot ik een moneycall in te plannen. Een fijn enthousiast gesprek verder en ik was over de streep. Ik heb de aandelentraining gevold die vlot verliep en dat gaf me meer energie. In de community lees ik veel mee en ben mij de taal rijk aan het maken. Mijn zelfvertrouwen groeit. Plan een gesprek in wanneer je twijfelt. Laat dit schip niet voorbij varen.

Veel geleerd bij de Boston Bay Bulls

Sinds 1 jaar ben ik lid van de Boston Bay Bulls Community en ik heb de aandelen training het vorig jaar gevolgd en deze maand nog een keer. Heb de tweede keer weer andere dingen gehoord dan de eerste keer en er veel van geleerd. Mijn probleem was dat ik wel wilde beginnen met beleggen maar niet wist hoe dat aan te pakken. Op een heldere manier rijkt Gianni je handvaten aan om thuis te raken in de ingewikkelde wereld van beleggen. Investeer in kennis, start met een concreet plan, zorg voor een solide fundament aan aandelen, laat je niet meeslepen in de waan van de dag maar richt je op de lange termijn, heb veel geduld en geef een aandeel de kans om te marineren, zoals Gianni dat aangeeft. Ik ben het vorig jaar gestart met beleggen in een bear market waarbij ik lang in het rood heb gestaan. Heb de aandelen toch aangehouden en bijgekocht en zie de koersen de laatste tijd kantelen naar groene cijfers (rendement). In 1 jaar veel geleerd dankzij de Boston Bay Bulls Community en de basis gelegd voor mooie beurstijden die ongetwijfeld gaan komen.

Veel eerder moeten doen!

Boston Bay Bulls zit vol met kennis en kunde over de wereld van beleggen. Van aandelen tot crypto tot strategieën. Open en transparant en veel ruimte voor onderlinge inbreng van kennis. Na zo’n 2 maanden mijn PF weten om te turnen van -20% rood naar +17% groen! Jammer dat ik niet een paar jaar eerder van de Bulls had gehoord.

Investeer 15 minuten in jezelf.

Je wilt wel investeren maar je maar weet je nog niet zo goed waar en hoe je moet beginnen? Geef me dan een bel. Ik help je met je vragen zodat je snel weet waar voor jou de kansen liggen.

gianni money call