Bouw je vermogen met onze tips, analyses en video's

Ruim 500 Bulls gingen je voor. Allemaal hard op weg om een vorm van financiële vrijheid te behalen. Lanceer jezelf en start vandaag.

platform teaser
stocks

Profiteer van onze kennis

Bulls profiteren dagelijks van de aandelentips die we delen. Onze analyses zijn gewoon beter dan die van anderen. Logisch want we beleggen al succesvol vanaf 2003. Maak gebruik van onze kennis en start met het maken van rendement.

audiofragmenten

Exclusieve soundbites voor de Bulls

Succesvol beleggen begint met het vergaren van kennis. Daarom is het heel fijn dat je gebruik kunt maken van onze mediatheek vol soundbites. Het aanbod is groot en varieert van type orders tot dividend ontvangen en van vastgoedfondsen tot short gaan. Allemaal door Gianni ingesproken en exclusief voor de Bulls.

financials

Fundamentele analyses zorgen voor winst

Wij maken maken gebruik van de beste databronnen die de basis leggen voor onze fundamentele analyses. Daarmee beschikken de Bulls over o.a. real time koersen, dividenddata, winstcijfers, cashflow berekeningen en de meest recente bedrijfsdata. Je maakt immers meer rendement als je toegang hebt tot superieure data.

taartmodel

De kracht van eenvoud

Ons taartmodel is inmiddels bekend bij veel beleggers. In een notendop laten we je zien hoe je een sterke portefeuille opbouwt door consequent de lagen van onze taart te volgen. Van stabiele bodemaandelen en fijne dividendaandelen tot zeer snelle (risicovolle) stijgers. Volg het taartmodel en het rendement zal vanzelf volgen.

 

videofragmenten

Videobites, waardevolle info in snackable format

Er gebeurt veel in de financiële markten. Dan is het gewoon handig om kansen te delen via een korte video. De Bulls hebben toegang tot video's over o.a. beleggingsstrategieën, het gebruik van ratio's, winsten locken en short gaan in een bear market.

Wat zeggen onze bulls?

google5 sterren

Ideaal platform

Leerde het platform kennen via de workshop die Boston Bay onder andere aanbiedt. Top platform als je opzoek bent naar kennis in aandelen, crypto, financieel nieuws, vastgoed etc. Vriendelijke community. Ik bespaar ook mijn kosten voor het lidmaatschap weer via het rendement dat ik op jaarbasis haal.

google5 sterren

Training zorgde voor meer vertrouwen

Ik twijfelde of het zinvol was om aandelen te hebben. Ik had er geen verstand van, kende niet direct iemand die zich er mee bezig hield en mezelf onderwijzen vond ik op dit vlak abracadabra. Via social media adviseerde iemand mij om de podcast van Gianni te beluisteren en na heel wat zonuren besloot ik een moneycall in te plannen. Een fijn enthousiast gesprek verder en ik was over de streep. Ik heb de aandelentraining gevold die vlot verliep en dat gaf me meer energie. In de community lees ik veel mee en ben mij de taal rijk aan het maken. Mijn zelfvertrouwen groeit. Plan een gesprek in wanneer je twijfelt. Laat dit schip niet voorbij varen.

google5 sterren

Onwijs veel waarde!

Gianni ken ik al een aantal jaar en ik ben met hem in contact gekomen via LinkedIn. In deze periode heb ik ontzettend veel over aandelen en investeren geleerd middels de cursussen die worden aangeboden. Na de cursussen is het echter niet opgehouden, nee, Gianni heeft een ware community opgebouwd met allerlei geïnteresseerden met een passie om financiële vrijheid te behalen. Of het nou gaat over aandelen, vastgoed of crypto's, het zit er allemaal bij! Het is duidelijk dat veel tijd en passie wordt gestoken in het onderhouden van de community en het delen van de beste tips. Ik zou Boston Bay dan ook zeker aanraden als je serieus wil beginnen met investeren en kennis wil verkrijgen van iemand die écht weet waar hij het over heeft!

Investeer 15 minuten in jezelf.

Je wilt wel investeren maar je maar weet je nog niet zo goed waar en hoe je moet beginnen? Plan dan een Money Call in. We helpen je met je vragen, zodat je snel weet waar voor jou de kansen liggen.

gianni money call