Hoe ontstaat een succesvolle community?

Dit is geen slappe Hollywood-film, maar het begint wel met iemand die uit een gezin komt waar men het financieel niet breed had. Wanneer je als puber ziet dat de financiële situatie van je ouders niet verbetert, ondanks dat je moeder heel zuinig is en je vader hard werkt, dan ga je verbanden leggen. Althans, dat deed ik. 

Ik ben Gianni Amato, de oprichter van Boston Bay Bulls.

over ons 1

Besparen is een race naar de bodem

Twee ouders die allebei hun best doen en toch verbeterde de situatie niet. Geen auto, geen videorecorder, nooit uit eten en geen hond. Wel een leuke jeugd, maar geen geld.

Ik had al snel door dat er een belangrijk ingrediënt ontbrak. Namelijk de kennis om geld te laten groeien. Je kunt niet structureel uit een benauwde financiële situatie komen door enkel te besparen. Er komt namelijk een moment dat er niets meer te besparen valt. Om financieel vooruit te komen kun je twee dingen doen. Steeds meer geld gaan verdienen of investeren.

over ons 2 1

Investeren in aandelen

Ik koos op mijn 27ste om te starten met aandelen. Het was 2003 en de dotcom crash lag net een paar maanden achter ons.

Op mijn 29ste kocht ik aandelen Apple. Die vulde ik vervolgens door de jaren heen aan met aandelen VISA en Google. Ik werd steeds beter in het analyseren van aandelen en mijn rendement groeide. Al die tijd werkte ik gewoon in loondienst.

In 2022 verkocht ik mijn portefeuille en van het rendement kocht ik een huis in Spanje. Waar ik nu financieel vrij woon.

over ons 3

Gianni, kun je ons helpen?

Niemand wist dat ik investeerde in aandelen. Pas in 2018 besloot ik om mijn kennis te delen door trainingen te geven. Na de trainingen wilden de deelnemers meer en dus besloten we om een Whatsapp groep te maken. Die groeide veel te snel dus gingen we over op Discord en vervolgens lieten we het Bulls portal bouwen. Nu hadden we een naam: De Boston Bay Bulls.

Het doel van Boston Bay is heel simpel: "Mensen leren hoe ze zelfstandig rendement kunnen maken, zodat ze onafhankelijk van hun salaris kunnen leven op een manier die ze zelf kiezen."

Financiële vrijheid

Inmiddels hebben meer dan 1700 mensen de aandelentraining gevolgd en bestaat de community uit zo'n 500 Bulls. Er wordt overduidelijk resultaat geboekt, want de eerste members die financiële vrijheid hebben bereikt, delen trots de weg die ze hebben afgelegd sinds ze member zijn.

Ik doe het allang niet meer alleen. De Bulls hebben een team om op terug te vallen.

nataschavanderkrogt
stijn sleutjes
nadjesda
thomaslaureys

Team Boston Bay Bulls

Waardevolle kennis kan alleen gedeeld worden door mensen die reeds beschikken over die kennis. Ons team bestaat uit mensen met een bewezen trackrecord op het gebied van o.a. aandelen, crypto, strategieën, analyses, hedgefunds, forex, fondsen en vastgoed.

Het team wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe leden, maar deze toppers kunnen jou alvast helpen met het realiseren van je doelen.

Investeer 15 minuten in jezelf.

Je wilt wel investeren maar je maar weet je nog niet zo goed waar en hoe je moet beginnen? Plan dan een Money Call in. We helpen je met je vragen, zodat je snel weet waar voor jou de kansen liggen.

gianni money call