Wat zeggen anderen over
Boston Bay Bulls?

Lees hieronder de ervaringen van andere Bulls

google5 sterren

5.0 Uitstekend! Bekijk alle reviews op Google

google5 sterren

Training & Community: gouden combi!

Allereerst is Gianni een meesterverteller. Hij kan taaie materie ontzettend ‘versimpeld’ en smeuïg uitleggen. Veel metaforen, waardoor het goed blijft plakken. Ik heb de combi cursus en community. De aandelentraining voegt ook absoluut veel waarde toe, ook als je al belegt of enige kennis hebt (zoals ik).

google5 sterren

Training zorgde voor meer vertrouwen

Ik twijfelde of het zinvol was om aandelen te hebben. Ik had er geen verstand van, kende niet direct iemand die zich er mee bezig hield en mezelf onderwijzen vond ik op dit vlak abracadabra. Via social media adviseerde iemand mij om de podcast van Gianni te beluisteren en na heel wat zonuren besloot ik een moneycall in te plannen. Een fijn enthousiast gesprek verder en ik was over de streep. Ik heb de aandelentraining gevold die vlot verliep en dat gaf me meer energie. In de community lees ik veel mee en ben mij de taal rijk aan het maken. Mijn zelfvertrouwen groeit. Plan een gesprek in wanneer je twijfelt. Laat dit schip niet voorbij varen.

google5 sterren

Geen luchtkastelen of roze wolken

Zoveel kennis en zoveel hulp als je wilt. Het ligt voor het oprapen. Mensen met een frisse nuchtere blik die geen verhalen verkopen maar hun ervaring laten spreken zodat je op basis daarvan zelf een keuze kunt maken.

google5 sterren

Veel eerder moeten doen!

Boston Bay Bulls zit vol met kennis en kunde over de wereld van beleggen. Van aandelen tot crypto tot strategieën. Open en transparant en veel ruimte voor onderlinge inbreng van kennis. Na zo’n 2 maanden mijn PF weten om te turnen van -20% rood naar +17% groen! Jammer dat ik niet een paar jaar eerder van de Bulls had gehoord.

google5 sterren

Dikke vette aanrader!

Nu zo'n 2 maanden lid en meer dan tevreden! Waar ik in eerste instantie dacht het te gaan inzetten/gebruiken voor de "makkelijke tips" merk ik nu al dat het 100x verder/dieper gaat. Dit vind ik supertof en bovendien zeer leerzaam.

google5 sterren

Veel geleerd bij de Boston Bay Bulls

Sinds 1 jaar ben ik lid van de Boston Bay Bulls Community en ik heb de aandelen training het vorig jaar gevolgd en deze maand nog een keer. Heb de tweede keer weer andere dingen gehoord dan de eerste keer en er veel van geleerd. Mijn probleem was dat ik wel wilde beginnen met beleggen maar niet wist hoe dat aan te pakken. Op een heldere manier rijkt Gianni je handvaten aan om thuis te raken in de ingewikkelde wereld van beleggen. Investeer in kennis, start met een concreet plan, zorg voor een solide fundament aan aandelen, laat je niet meeslepen in de waan van de dag maar richt je op de lange termijn, heb veel geduld en geef een aandeel de kans om te marineren, zoals Gianni dat aangeeft. Ik ben het vorig jaar gestart met beleggen in een bear market waarbij ik lang in het rood heb gestaan. Heb de aandelen toch aangehouden en bijgekocht en zie de koersen de laatste tijd kantelen naar groene cijfers (rendement). In 1 jaar veel geleerd dankzij de Boston Bay Bulls Community en de basis gelegd voor mooie beurstijden die ongetwijfeld gaan komen.

google5 sterren

Instappen en gaan!

Een super leerzame en interessante training gevolgd. Mij vervolgens aangemeld voor de community. Ik ben nog echt een leek. Je kunt je vragen stellen in de community en ze zijn erg behulpzaam. Als je iets wilt leren over aandelen, dan is dit zeker een aanrader om in te stappen. De basis die je gaat leggen is safe en dat geeft rust.

google5 sterren

Leerzaam en waardevol, een aanrader

Leerzame sessie waarin Gianni alle tijd nam om veel onderwerpen te behandelen en ook veel vragen te beantwoorden. Ook het delen van zijn scherm was prettig, hierdoor kon ik zien waar hij het over had. Ik raad aan om een training te volgen voordat je gaat beginnen met beleggen in aandelen, absoluut waardevol.

google5 sterren

Lastige theorie in begrijpelijke taal

Nuttig, relevant, actueel en goed te volgen. Gianni weet waar hij het over heeft en weet in begrijpelijke taal een lastige theorie uit te leggen. Ik kan een ieder die wil beginnen op de beurs een sessie met Gianni aanbevelen.

google5 sterren

Geweldige aandelentraining!

Ik heb de aandelentraining bij Gianni gevolgd. Super hoe hij alles uitlegt op een duidelijke manier. Zelf had ik nog niet eerder iets met investeren gedaan en ik wilde dit graag leren van een expert. Oprecht kan ik zeggen dat Gianni een echte money expert is en hij legt ook nog eens supergoed en eenvoudig uit! Het resultaat is dat ik me zekerder voel in investeren en dat heeft me al geld opgeleverd. Wat ik ook waardeer is dat hij echt met je meedenkt en persoonlijk advies geeft. Ideaal voor mij als ondernemer. Ik zou zeggen, ga gewoon naar Gianni, je krijgt er geen spijt van!'

Meer referenties laden

Investeer 15 minuten in jezelf.

Je wilt wel investeren maar je maar weet je nog niet zo goed waar en hoe je moet beginnen? Plan dan een Money Call in. We helpen je met je vragen, zodat je snel weet waar voor jou de kansen liggen.

gianni money call