Wat zeggen anderen over
Boston Bay Bulls?

Lees hier de ervaringen van andere Bulls

4.8 uitstekend! Bekijk alle beoordelingen op Trustpilot

Leerzaam en waardevol, een aanrader

Leerzame sessie waarin Gianni alle tijd nam om veel onderwerpen te behandelen en ook veel vragen te beantwoorden. Ook het delen van zijn scherm was prettig, hierdoor kon ik zien waar hij het over had. Ik raad aan om een training te volgen voordat je gaat beginnen met beleggen in aandelen, absoluut waardevol.

Lastige theorie in begrijpelijke taal

Nuttig, relevant, actueel en goed te volgen. Gianni weet waar hij het over heeft en weet in begrijpelijke taal een lastige theorie uit te leggen. Ik kan een ieder die wil beginnen op de beurs een sessie met Gianni aanbevelen.

Geweldige aandelentraining!

Ik heb de aandelentraining bij Gianni gevolgd. Super hoe hij alles uitlegt op een duidelijke manier. Zelf had ik nog niet eerder iets met investeren gedaan en ik wilde dit graag leren van een expert. Oprecht kan ik zeggen dat Gianni een echte money expert is en hij legt ook nog eens supergoed en eenvoudig uit! Het resultaat is dat ik me zekerder voel in investeren en dat heeft me al geld opgeleverd. Wat ik ook waardeer is dat hij echt met je meedenkt en persoonlijk advies geeft. Ideaal voor mij als ondernemer. Ik zou zeggen, ga gewoon naar Gianni, je krijgt er geen spijt van!'

Cursus + app

Eerst de cursus gevolgd waarbij ik vanalles heb geleerd rondom ratio's, waar de juiste informatie te vinden en hoe dit toe te passen. Vervolgens in een warm bad terecht gekomen van mensen met allemaal hetzelfde doel. Zelfontwikkeling en financiële ontwikkeling. Veel informatie, alles terug te lezen wanneer je er zelf aan toe bent en een groep met open houding om zo ver mogelijk te komen.

Alles is veranderd nadat ik een Money...

Alles is veranderd nadat ik een Money Workshop heb gevolgd, in so many ways. Boston Bay Bulls is een onderneming waar je U tegen zegt. In mijn optiek het beste aandelen platform van Nederland. Boston Bay dan wel Gianni helpt je samen met de community op een authentieke wijze om een betere investeerder te worden. Daarbij is er talloze informatie vindbaar op de website wat voor waardevols je allemaal krijgt. De kern van het verhaal is: Dankbaar dat ik hier bij aangesloten zit.

De beste investering die ik gedaan heb

De bulls app is makkelijk en overzichtelijk. Ook komen er vaak updates. Je wordt ook lid van een community en daar krijg ook nog heel veel kennis van. Hier wordt veel meer besproken dan alleen aandelen. Ze raden boeken aan. Denken mee over je vastgoedplannen als je die hebt en delen crypto analyses met je. Het is de investering dus meer dan waard.

Waardevolle, brutaal eerlijke community waar je zelf beter van wordt

Ik ervaar Boston Bay als een zeer waardevol platform en een interactieve community. Dit gaat verder dan aandelen, of crypto tips. Het gaat ook om het overbrengen en delen van kennis, zodat je er zelf ook beter in en van wordt. Als je wil leren waarom en hoe je bepaalde investeringskeuzes maakt, als je behoefte hebt aan een netwerk met mensen die geld voor hen willen laten werken en als je ook echt rendement wil halen (ook in moeilijkere economische tijden), dan moet je hier zijn.

Interactieve aandelentraining was top!

Gianni is in staat om op een begrijpelijke en interactieve manier allerlei tips & tricks rondom aandelen over te brengen, zeker ook voor diegenen die minder achtergrondkennis hebben. Je krijgt zeer praktische handvatten mee waarmee je gelijk aan de slag kunt. Veel aan gehad, top training!

Leerzaam en interactief

Gianni is volledig doorgewinterd in aandelenhandel. Toch maakt hij tijd vrij om anderen hierin mee te nemen. Mee te laten profiteren. Te leren van alles waar hij de afgelopen 20 jaar tijd aan heeft besteed. Er zijn meer mensen zoals Gianni die volledig doorgewinterd zijn, maar die delen de kennis niet. Dat maakt, zeker in deze tijden van recessie en inflatie, dat ik Gianni alleen maar dankbaar kan zijn dat hij dit doet. Alle kennis is meegenomen. En hij vraagt er dus niks voor terug. Helemaal niks. Geen addertje onder het gras. Geen once-in-a-lifetime aanbieding als je je nú ergens voor aanmeldt. Niks. Het was trouwens nog gewoon leuk ook. Gianni heeft humor en omdat hij heel veel ruimte laat voor interactiviteit zie je dat ook terugkomen. De snelheid waarmee hij schakelt en de rust waarmee hij praat zijn prettig om naar te luisteren. Dus concreet: Gianni heeft hier de kennis van en leeft van het bewijs dat het werkt. Hij hoeft deze kennis niet te delen maar dat doet hij wel. Wat in deze training werd besproken was basic. Maar als je de wereld van aandelen in wilt, dan twijfel ik er niet aan dat dit de beste plek is om te beginnen. Tip als je ook aan deze training mee mag doen, leg pen en papier klaar!

Verrast door de kennis

Gianni is een toffe peer die shortcuts vindt waar we allemaal naar op zoek zijn en die ook nog eens graag deelt. Ik ben verrast door de kennis die hij deelt en wat je daarmee vervolgens kunt. Wat ik ook fijn vind is dat hij lekker recht voor je raap is, graag met je meedenkt en beschikbaar blijft voor vragen naderhand.

Meer referenties laden

One Day of Day One

Heb jij de ambitie om meer financiële vrijheid te creëren? Dan is het simpel. Het gaat gewoon sneller met de hulp van anderen. Anderen die al hebben bereikt waar jij naar streeft. Dat is precies wat we je bieden.

overzicht onderdelen