Training (door Gianni)

Aandelentraining (2 dagen)

In twee avonden ontwikkel je vaardigheden die je de rest van je leven geld opleveren. Hieronder lees je wat je gaat leren en wat we van je verwachten.

  • Trainer: Gianni Amato
  • Trainer met een bewezen trackrecord
  • Twee avonden!
  • Live via Zoom
  • Gratis toegang tot professionele tools

Deze training is geschikt voor iedereen die van een droom een plan wil maken.

Ik investeer al vanaf 2003 in aandelen. 
 
Sterker nog, dankzij het rendement dat ik heb gemaakt op aandelen leef ik nu financieel vrij in Spanje. Ik heb nooit een hoog salaris gehad. Ik werkte gewoon in loondienst. Maar door constant via een stappenplan te investeren groeide mijn vermogen hard. 
 
Succesvol beleggen is echt goed te doen, maar een paar dingen zijn heel belangrijk. Zodra je die doorhebt, ga je knallen!
 
Tijdens de training leer ik je stap voor stap hoe ik het doe, zodat jij ook je droom kunt laten uitkomen.

Dag 1: Geen stress

Tijdens de training ontdek je hoe en waar je de beste aandelen vindt met als resultaat stabiel en langdurig rendement. En geloof me, het is makkelijker dan je nu nog denkt. 
 
We bouwen de training rustig op. Je krijgt van tevoren huiswerk. Daar starten we mee, zodat iedereen klaar is voor de rest van de training.
 
Daarna ontdek je welke stappen ik zet in de oriëntatiefase: Hoe bouw ik maximale veiligheid in? Ik heb een lage tolerantie voor risico, dus verwacht geen vreemde bokkensprongen van mijn kant. We gaan voor stabiel en langdurig rendement. Niet voor een spannende achtbaanrit met alle gekkigheid die daar bijhoort. Dat is niet mijn stijl.
 
Vervolgens laat ik je zien welke vragen je moet kunnen beantwoorden tijdens je eerste mini-onderzoek. Door deze fase goed in te richten ontstaat al het eerste rendement. Vanaf hier ga je geld verdienen!

Dag 2: Next level

Nu gaan we het verschil maken met 99% van de andere beleggers. We gaan de diepte in.
 
Op deze dag ontdek je waarom mijn fundamentele analyses veel beter zijn dan alle anderen. Ik laat je zien welke gratis tools ik gebruik, zodat je rendement veel sneller naar je toekomt. We gaan samen stap voor stap alle hokjes afvinken, zodat jij ook bekend raakt met mijn stappenplan.
 
Deze uren vormen het fundament voor het rendement dat je de rest van je leven gaat maken. Na vandaag ben je letterlijk in staat om de beste aandelen te vinden, te kopen en uit te bouwen. Zelfstandig.

Goed om te weten

We garanderen jou dat je na deze training volledig zelfstandig een fundamentele analyse kunt maken. Onderdeel van de training is dan ook dat jij een aandeel naar keuze kiest en daar een fundamentele analyse voor maakt. Wij controleren die en geven je feedback waar nodig. Zo weten we beiden zeker dat je alle kennis in huis hebt.

Je kunt nu perfect een fundamentele analyse maken in minder dan 10 minuten, zodat je nooit meer hoeft te gokken en in staat bent om langdurig en stabiel rendement te maken. 
 
Simpel gezegd, jij hebt in jezelf geïnvesteerd en vanaf vandaag gaat die kennis zich uitbetalen in de vorm van rendement. Financiële vrijheid is niet langer een droom, maar een plan met meetpunten en een einddoel. 
 
Zet die eerste stap en begin met het maken van rendement!

Beschikbaarheid

23 may. 2024
28 may. 2024
19:00 - 21:30 uur

VOL

03 jun. 2024
05 jun. 2024
19:00 - 21:30 uur
Beschikbare data
Prijs per deelnemer 549,-
23 mei 2024
28 mei 2024
19:00 - 21:30 uur

VOL

3 jun. 2024
5 jun. 2024
19:00 - 21:30 uur

Investeer 15 minuten in jezelf.

Je wilt wel investeren maar je maar weet je nog niet zo goed waar en hoe je moet beginnen? Geef me dan een bel. Ik help je met je vragen zodat je snel weet waar voor jou de kansen liggen.

gianni money call