Training (door Gianni)

Aandelentraining (2 dagen)

In twee avonden ontwikkel je vaardigheden die je de rest van je leven geld opleveren. Hieronder lees je wat je gaat leren en wat we van je verwachten.

  • Trainer: Gianni Amato
  • Trainer met een bewezen trackrecord
  • Twee avonden!
  • Live via Zoom
  • Gratis toegang tot professionele tools

Deze training is geschikt voor iedereen die van een droom een plan wil maken.

Ik investeer al vanaf 2003 in aandelen. 
 
Sterker nog, dankzij het rendement dat ik heb gemaakt op aandelen leef ik nu financieel vrij in Spanje. Ik heb nooit een hoog salaris gehad. Ik werkte gewoon in loondienst. Maar door constant via een stappenplan te investeren groeide mijn vermogen hard. 
 
Succesvol beleggen is echt goed te doen, maar een paar dingen zijn heel belangrijk. Zodra je die doorhebt, ga je knallen!
 
Tijdens de training leer ik je stap voor stap hoe ik het doe, zodat jij ook je droom kunt laten uitkomen.

Dag 1: Geen stress

Tijdens de training ontdek je hoe en waar je de beste aandelen vindt met als resultaat stabiel en langdurig rendement. En geloof me, het is makkelijker dan je nu nog denkt. 
 
We bouwen de training rustig op. Je krijgt van tevoren huiswerk. Daar starten we mee, zodat iedereen klaar is voor de rest van de training.
 
Daarna ontdek je welke stappen ik zet in de oriëntatiefase: Hoe bouw ik maximale veiligheid in? Ik heb een lage tolerantie voor risico, dus verwacht geen vreemde bokkensprongen van mijn kant. We gaan voor stabiel en langdurig rendement. Niet voor een spannende achtbaanrit met alle gekkigheid die daar bijhoort. Dat is niet mijn stijl.
 
Vervolgens laat ik je zien welke vragen je moet kunnen beantwoorden tijdens je eerste mini-onderzoek. Door deze fase goed in te richten ontstaat al het eerste rendement. Vanaf hier ga je geld verdienen!

Dag 2: Next level

Nu gaan we het verschil maken met 99% van de andere beleggers. We gaan de diepte in.
 
Op deze dag ontdek je waarom mijn fundamentele analyses veel beter zijn dan alle anderen. Ik laat je zien welke gratis tools ik gebruik, zodat je rendement veel sneller naar je toekomt. We gaan samen stap voor stap alle hokjes afvinken, zodat jij ook bekend raakt met mijn stappenplan.
 
Deze uren vormen het fundament voor het rendement dat je de rest van je leven gaat maken. Na vandaag ben je letterlijk in staat om de beste aandelen te vinden, te kopen en uit te bouwen. Zelfstandig.

Goed om te weten

Na de training heb je genoeg kennis om langdurig en stabiel rendement te maken. Je kunt perfect een fundamentele analyse maken in minder dan 10 minuten, zodat je nooit meer hoeft te gokken.
 
Simpel gezegd, jij hebt in jezelf geïnvesteerd en vanaf vandaag gaat die kennis zich uitbetalen in de vorm van rendement. Financiële vrijheid is niet langer een droom, maar een plan met meetpunten en een einddoel. 
 
Zet die eerste stap en begin met het maken van rendement!

Beschikbaarheid

19 apr. 2023
24 apr. 2023
19:00 - 21:30 uur
11 may. 2023
16 may. 2023
19:00 - 21:30 uur
Beschikbare data
Prijs per deelnemer 549,-
19 apr. 2023
24 apr. 2023
19:00 - 21:30 uur
11 may. 2023
16 may. 2023
19:00 - 21:30 uur

One Day of Day One

Heb jij de ambitie om meer financiële vrijheid te creëren? Dan is het simpel. Het gaat gewoon sneller met de hulp van anderen. Anderen die al hebben bereikt waar jij naar streeft. Dat is precies wat we je bieden.

overzicht onderdelen