500 Bulls staan klaar om hun kennis met jou te delen

De kracht van de Bulls community is nergens anders te vinden. De mix aan kennis die je bij ons treft bestaat uit ervaren beleggers, ondernemers en financieel experts. De Bulls varieren van starters tot multimiljonairs. We helpen elkaar om doelen te bereiken en delen kennis die ervoor zorgt dat we nóg succesvoller worden.

discord chat

Vijf sterren community

Wat denk je dat er gebeurt als je honderden mensen met hetzelfde doel aan elkaar koppelt? Juist, dan onstaat er een energie die ervoor zorgt dat waardevolle kennis gedeeld wordt. Kennis die leidt tot succes. 

Precies wat de Bulls in de Discordkanalen doen; kennis delen op het gebied van aandelen, analyses, tips, beleggen, ondernemen en mindset.

Jij krijgt onbeperkt toegang tot onze kanalen, zodat je altijd op de hoogte bent van alle kansen die je kunt pakken.

boston bay bulls discord

Onboarding: we gaan je helpen

Onze uitgebreide onboarding helpt jou aan een fantastische start. Nieuwe members (bij ons liefkozend de NewBulls genoemd) zoals jij, worden vanaf het begin aan de hand genomen om je mee te nemen langs alle tools en kanalen die we aanbieden. Zodat je direct vertrouwd raakt en het maximale uit je membership haalt.

Daarnaast plannen we een gesprek in om kennis te maken en waarin we je doelen bespreken en hoe wij je daarbij kunnen ondersteunen.

zoom meetings

Extra aandacht voor de nieuwe Bulls

Een nieuwe community, nieuwe termen. Het kan in het begin wat overweldigend zijn. Maar je bent niet alleen.

Aan het einde van je eerste maand volgt er een Zoomcall met andere nieuwe members die zijn aangesloten bij onze Bulls community. Even peilen of alles duidelijk is. Wellicht zijn er vragen. Die bespreken we dan live, zodat iedereen na een maand helemaal up and running is.

trainingen sessies

Gratis trainingen en Zoomsessies

Bulls kunnen onbeperkt en gratis herhaaltrainingen volgen. Ook de Zoomsessies over aandelen die we maandelijks houden zijn onderdeel van het Bulls membership.

Door kennis te delen via Zoomsessies houden we het niveau in de community hoog. Hoe meer kennis, des te meer rendement we maken. Ons succes is geen toeval!

mailings

Bulls Bulletins en Market Updates in je mailbox

Bulls ontvangen iedere woensdag een Market Update in hun mailbox. Hierin bespreken we wat er speelt in de wereld van beleggen en investeren.

Op zondag volgen we de Market Update op met een Bulls Bulletin. Hierin wordt teruggekeken op de week en alvast besproken welke kansen we zien in de aankomende weken.

Wat zeggen onze bulls?

Super veel zin in deze community

Wat een community heeft Gianni weten op te zetten! Als je beleggen en aandelen echt wilt begrijpen, moet je hier zijn! Gianni: briljante en scherpe kerel! Het kennisniveau in de community is echt hoog en het mooie is dat het zo is opgezet dat hij niet aan het aandelenadvies hoeft te verdienen. Dit maakt dat het echt een oprechte club is die durft te delen en je echt verder helpt! Zelf ben ik begonnen met een workshop om de basis van analyses te leren. Vervolgens lid geworden van de Bulls om veel mee te lezen en meer te begrijpen van verschillende aandelen. En zelfs in deze tijd (begin 2022) begonnen met beleggen en de rust kunnen bewaren in rode cijfers, kansen kunnen zien en weten wanneer je het beste kunt instappen. Ik ben super blij dat ik Gianni en deze community ben tegengekomen en het is het de investering (lidmaatschap) dubbel en dwars waard!

About the Boston Bay Bulls community

Feb 2021 een drie daagse cursus gevolgd waarbij het investeren in kennis stap 1 was. De cursus vormt een goede basis om te beginnen met beleggen. Inmiddels lid van de bulls community. De belangrijkste voordelen van het bulls lidmaatschap zijn naar mijn mening: - Toegang tot een community met gedreven, ambitieuze investeerders met een moneymindset. - Goede duidelijke uitleg van tools die benodigd zijn om goede aandelen te vinden doormiddel van soundbites, video's, artikelen en analyses. Gianni is geen maandagochtend guru die een graantje probeert mee te graaien van de hype die is ontstaan, maar iemand die met meer dan twintig jaar ervaring weet waar hij het over heeft en je het eerlijke verhaal verteld.

Onwijs veel waarde!

Gianni ken ik al een aantal jaar en ik ben met hem in contact gekomen via LinkedIn. In deze periode heb ik ontzettend veel over aandelen en investeren geleerd middels de cursussen die worden aangeboden. Na de cursussen is het echter niet opgehouden, nee, Gianni heeft een ware community opgebouwd met allerlei geïnteresseerden met een passie om financiële vrijheid te behalen. Of het nou gaat over aandelen, vastgoed of crypto's, het zit er allemaal bij! Het is duidelijk dat veel tijd en passie wordt gestoken in het onderhouden van de community en het delen van de beste tips. Ik zou Boston Bay dan ook zeker aanraden als je serieus wil beginnen met investeren en kennis wil verkrijgen van iemand die écht weet waar hij het over heeft!

One Day of Day One

Heb jij de ambitie om meer financiële vrijheid te creëren? Dan is het simpel. Het gaat gewoon sneller met de hulp van anderen. Anderen die al hebben bereikt waar jij naar streeft. Dat is precies wat we je bieden.

overzicht onderdelen