Het winnende dna van de Bulls.

Sluit aan bij de Bulls en ontdek hoe wij onze hoge rendementen behalen. Leer van ervaren investeerders hoe zij financieel vrij zijn geworden en stel je vragen. Bulls helpen elkaar op het gebied van investeren, ondernemen en mindset. 

5 sterrencommunity

Vijf sterren community

Wat denk je dat er gebeurt als je honderden mensen met hetzelfde doel aan elkaar koppelt? Juist, dan onstaat er een energie die ervoor zorgt dat waardevolle kennis gedeeld wordt. Kennis die leidt tot succes. 

Precies wat de Bulls in de Discordkanalen doen; kennis delen op het gebied van aandelen, analyses, tips, beleggen, ondernemen en mindset.

Jij krijgt onbeperkt toegang tot onze kanalen, zodat je altijd op de hoogte bent van alle kansen die je kunt pakken.

onboardingvideos

Onboarding: we gaan je helpen

Onze uitgebreide onboarding helpt jou aan een fantastische start. Nieuwe members (bij ons liefkozend de NewBulls genoemd) zoals jij, worden vanaf het begin aan de hand genomen om je mee te nemen langs alle tools en kanalen die we aanbieden. Zodat je direct vertrouwd raakt en het maximale uit je membership haalt.

Daarnaast plannen we een gesprek in om kennis te maken en waarin we je doelen bespreken en hoe wij je daarbij kunnen ondersteunen.

mailings

Bulls Bulletins en Market Updates in je mailbox

Bulls ontvangen iedere woensdag een Market Update in hun mailbox. Hierin bespreken we wat er speelt in de wereld van beleggen en investeren.

Op zondag volgen we de Market Update op met een Bulls Bulletin. Hierin wordt teruggekeken op de week en alvast besproken welke kansen we zien in de aankomende weken.

trainingen sessies

Gratis trainingen en Zoomsessies

Bulls kunnen onbeperkt en gratis herhaaltrainingen volgen. Ook de Zoomsessies over aandelen die we maandelijks houden zijn onderdeel van het Bulls membership.

Door kennis te delen via Zoomsessies houden we het niveau in de community hoog. Hoe meer kennis, des te meer rendement we maken. Ons succes is geen toeval!

zoom meetings

Extra aandacht voor de nieuwe Bulls

Een nieuwe community, nieuwe termen. Het kan in het begin wat overweldigend zijn. Maar je bent niet alleen.

Aan het einde van je eerste maand volgt er een Zoomcall met andere nieuwe members die zijn aangesloten bij onze Bulls community. Even peilen of alles duidelijk is. Wellicht zijn er vragen. Die bespreken we dan live, zodat iedereen na een maand helemaal up and running is.

Wat zeggen onze bulls?

Cursus + app

Eerst de cursus gevolgd waarbij ik vanalles heb geleerd rondom ratio's, waar de juiste informatie te vinden en hoe dit toe te passen. Vervolgens in een warm bad terecht gekomen van mensen met allemaal hetzelfde doel. Zelfontwikkeling en financiële ontwikkeling. Veel informatie, alles terug te lezen wanneer je er zelf aan toe bent en een groep met open houding om zo ver mogelijk te komen.

Instappen en gaan!

Een super leerzame en interessante training gevolgd. Mij vervolgens aangemeld voor de community. Ik ben nog echt een leek. Je kunt je vragen stellen in de community en ze zijn erg behulpzaam. Als je iets wilt leren over aandelen, dan is dit zeker een aanrader om in te stappen. De basis die je gaat leggen is safe en dat geeft rust.

Geweldige aandelentraining!

Ik heb de aandelentraining bij Gianni gevolgd. Super hoe hij alles uitlegt op een duidelijke manier. Zelf had ik nog niet eerder iets met investeren gedaan en ik wilde dit graag leren van een expert. Oprecht kan ik zeggen dat Gianni een echte money expert is en hij legt ook nog eens supergoed en eenvoudig uit! Het resultaat is dat ik me zekerder voel in investeren en dat heeft me al geld opgeleverd. Wat ik ook waardeer is dat hij echt met je meedenkt en persoonlijk advies geeft. Ideaal voor mij als ondernemer. Ik zou zeggen, ga gewoon naar Gianni, je krijgt er geen spijt van!'

Investeer 15 minuten in jezelf.

Je wilt wel investeren maar je maar weet je nog niet zo goed waar en hoe je moet beginnen? Geef me dan een bel. Ik help je met je vragen zodat je snel weet waar voor jou de kansen liggen.

gianni money call