Het winnende dna van de Bulls.

Sluit aan bij de Bulls en ontdek hoe wij onze hoge rendementen behalen. Leer van ervaren investeerders hoe zij financieel vrij zijn geworden en stel je vragen. Bulls helpen elkaar op het gebied van investeren, ondernemen en mindset. 

community bullsfest
5 sterrencommunity

Vijf sterren community

Wat denk je dat er gebeurt als je honderden mensen met hetzelfde doel aan elkaar koppelt? Juist, dan onstaat er een energie die ervoor zorgt dat waardevolle kennis gedeeld wordt. Kennis die leidt tot succes. 

Precies wat de Bulls in de Discordkanalen doen; kennis delen op het gebied van aandelen, analyses, tips, beleggen, ondernemen en mindset.

Jij krijgt onbeperkt toegang tot onze kanalen, zodat je altijd op de hoogte bent van alle kansen die je kunt pakken.

onboardingvideos

Onboarding: we gaan je helpen

Onze uitgebreide onboarding helpt jou aan een fantastische start. Nieuwe members (bij ons liefkozend de NewBulls genoemd) zoals jij, worden vanaf het begin aan de hand genomen om je mee te nemen langs alle tools en kanalen die we aanbieden. Zodat je direct vertrouwd raakt en het maximale uit je membership haalt.

Daarnaast plannen we een gesprek in om kennis te maken en waarin we je doelen bespreken en hoe wij je daarbij kunnen ondersteunen.

mailings

Bulls Bulletins en Market Updates in je mailbox

Bulls ontvangen iedere woensdag een Market Update in hun mailbox. Hierin bespreken we wat er speelt in de wereld van beleggen en investeren.

Op zondag volgen we de Market Update op met een Bulls Bulletin. Hierin wordt teruggekeken op de week en alvast besproken welke kansen we zien in de aankomende weken.

trainingen sessies

Gratis trainingen en Zoomsessies

Bulls kunnen onbeperkt en gratis herhaaltrainingen volgen. Ook de Zoomsessies over aandelen die we maandelijks houden zijn onderdeel van het Bulls membership.

Door kennis te delen via Zoomsessies houden we het niveau in de community hoog. Hoe meer kennis, des te meer rendement we maken. Ons succes is geen toeval!

zoom meetings

Extra aandacht voor de nieuwe Bulls

Een nieuwe community, nieuwe termen. Het kan in het begin wat overweldigend zijn. Maar je bent niet alleen.

Aan het einde van je eerste maand volgt er een Zoomcall met andere nieuwe members die zijn aangesloten bij onze Bulls community. Even peilen of alles duidelijk is. Wellicht zijn er vragen. Die bespreken we dan live, zodat iedereen na een maand helemaal up and running is.

Wat zeggen onze bulls?

Veel geleerd bij de Boston Bay Bulls

Sinds 1 jaar ben ik lid van de Boston Bay Bulls Community en ik heb de aandelen training het vorig jaar gevolgd en deze maand nog een keer. Heb de tweede keer weer andere dingen gehoord dan de eerste keer en er veel van geleerd. Mijn probleem was dat ik wel wilde beginnen met beleggen maar niet wist hoe dat aan te pakken. Op een heldere manier rijkt Gianni je handvaten aan om thuis te raken in de ingewikkelde wereld van beleggen. Investeer in kennis, start met een concreet plan, zorg voor een solide fundament aan aandelen, laat je niet meeslepen in de waan van de dag maar richt je op de lange termijn, heb veel geduld en geef een aandeel de kans om te marineren, zoals Gianni dat aangeeft. Ik ben het vorig jaar gestart met beleggen in een bear market waarbij ik lang in het rood heb gestaan. Heb de aandelen toch aangehouden en bijgekocht en zie de koersen de laatste tijd kantelen naar groene cijfers (rendement). In 1 jaar veel geleerd dankzij de Boston Bay Bulls Community en de basis gelegd voor mooie beurstijden die ongetwijfeld gaan komen.

Verrast door de kennis

Gianni is een toffe peer die shortcuts vindt waar we allemaal naar op zoek zijn en die ook nog eens graag deelt. Ik ben verrast door de kennis die hij deelt en wat je daarmee vervolgens kunt. Wat ik ook fijn vind is dat hij lekker recht voor je raap is, graag met je meedenkt en beschikbaar blijft voor vragen naderhand.

Eye opener!

Ik ben meestal iemand die even een tijd de kat uit de boom kijkt, voordat ik de knoop door hak. Zo hield ik Gianni een tijdje via LinkedIn in de gaten. Ik wilde naast crypto ook eens verdiepen in aandelen om het vermogen wat te spreiden. Ik hou vooral van de stijl van Gianni hoe hij iets reëel en recht voor zijn raap brengt. Dus aandelen cursus bij hem genomen en in de Bulls Community terechtgekomen. Ik kan je zeggen dat ik geen moment spijt heb! Je leert alle tools voor succesvol beleggen. Maar je komt ook in een community met superveel ervaring op meerdere gebieden (crypto, vastgoed, side-hussle etc). En iedereen is bereid om elkaar te helpen en beter te maken. Ik kan me geen betere community voorstellen, waarin je ook écht leert hoe met geld om te gaan en rendement te maken.

Investeer 15 minuten in jezelf.

Je wilt wel investeren maar je maar weet je nog niet zo goed waar en hoe je moet beginnen? Geef me dan een bel. Ik help je met je vragen zodat je snel weet waar voor jou de kansen liggen.

gianni money call