Het winnende dna van de Bulls.

Sluit aan bij de Bulls en ontdek hoe wij onze hoge rendementen behalen. Leer van ervaren investeerders hoe zij financieel vrij zijn geworden en stel je vragen. Bulls helpen elkaar op het gebied van investeren, ondernemen en mindset. 

community bullsfest
5 sterrencommunity

Vijf sterren community

Wat denk je dat er gebeurt als je honderden mensen met hetzelfde doel aan elkaar koppelt? Juist, dan onstaat er een energie die ervoor zorgt dat waardevolle kennis gedeeld wordt. Kennis die leidt tot succes. 

Precies wat de Bulls in de Discordkanalen doen; kennis delen op het gebied van aandelen, analyses, tips, beleggen, ondernemen en mindset.

Jij krijgt onbeperkt toegang tot onze kanalen, zodat je altijd op de hoogte bent van alle kansen die je kunt pakken.

onboardingvideos

Onboarding: we gaan je helpen

Onze uitgebreide onboarding helpt jou aan een fantastische start. Nieuwe members (bij ons liefkozend de NewBulls genoemd) zoals jij, worden vanaf het begin aan de hand genomen om je mee te nemen langs alle tools en kanalen die we aanbieden. Zodat je direct vertrouwd raakt en het maximale uit je membership haalt.

Daarnaast plannen we een gesprek in om kennis te maken en waarin we je doelen bespreken en hoe wij je daarbij kunnen ondersteunen.

mailings

Bulls Bulletins en Market Updates in je mailbox

Bulls ontvangen iedere woensdag een Market Update in hun mailbox. Hierin bespreken we wat er speelt in de wereld van beleggen en investeren.

Op zondag volgen we de Market Update op met een Bulls Bulletin. Hierin wordt teruggekeken op de week en alvast besproken welke kansen we zien in de aankomende weken.

trainingen sessies

Gratis trainingen en Zoomsessies

Bulls kunnen onbeperkt en gratis herhaaltrainingen volgen. Ook de Zoomsessies over aandelen die we maandelijks houden zijn onderdeel van het Bulls membership.

Door kennis te delen via Zoomsessies houden we het niveau in de community hoog. Hoe meer kennis, des te meer rendement we maken. Ons succes is geen toeval!

zoom meetings

Extra aandacht voor de nieuwe Bulls

Een nieuwe community, nieuwe termen. Het kan in het begin wat overweldigend zijn. Maar je bent niet alleen.

Aan het einde van je eerste maand volgt er een Zoomcall met andere nieuwe members die zijn aangesloten bij onze Bulls community. Even peilen of alles duidelijk is. Wellicht zijn er vragen. Die bespreken we dan live, zodat iedereen na een maand helemaal up and running is.

Wat zeggen onze bulls?

Leerzaam en interactief

Gianni is volledig doorgewinterd in aandelenhandel. Toch maakt hij tijd vrij om anderen hierin mee te nemen. Mee te laten profiteren. Te leren van alles waar hij de afgelopen 20 jaar tijd aan heeft besteed. Er zijn meer mensen zoals Gianni die volledig doorgewinterd zijn, maar die delen de kennis niet. Dat maakt, zeker in deze tijden van recessie en inflatie, dat ik Gianni alleen maar dankbaar kan zijn dat hij dit doet. Alle kennis is meegenomen. En hij vraagt er dus niks voor terug. Helemaal niks. Geen addertje onder het gras. Geen once-in-a-lifetime aanbieding als je je nú ergens voor aanmeldt. Niks. Het was trouwens nog gewoon leuk ook. Gianni heeft humor en omdat hij heel veel ruimte laat voor interactiviteit zie je dat ook terugkomen. De snelheid waarmee hij schakelt en de rust waarmee hij praat zijn prettig om naar te luisteren. Dus concreet: Gianni heeft hier de kennis van en leeft van het bewijs dat het werkt. Hij hoeft deze kennis niet te delen maar dat doet hij wel. Wat in deze training werd besproken was basic. Maar als je de wereld van aandelen in wilt, dan twijfel ik er niet aan dat dit de beste plek is om te beginnen. Tip als je ook aan deze training mee mag doen, leg pen en papier klaar!

Betrouwbaar, hoge expertise en ondersteunend

Met zijn expertise en nuchterheid laat Boston Bay Bulls eigenaar Gianni je de wereld van het beleggen zien. Op de Boston Bay Bulls website staan filmpjes, kennisclips en artikels die jou helpen waarom je wel of niet voor een aandeel zou kiezen. Dat laatste is belangrijk: Gianni biedt je de tools die je in een analyse kunt gebruiken, maar is altijd nieuwsgierig en kritisch naar jouw analyse en hij dringt zijn advies niet op. De website is verder aan het groeien tot een bibliotheek aan info over beleggen en scherpe analyses over bedrijven die interessant zijn om je geld heen te schuiven. Lees nog even mee, want achter de Bulls website hangt een platform met een community waarin Gianni actief is, maar waar ook de community elkaar ondersteunt in hun analyses en vragen omtrent investeren (aandelen, crypto, vastgoed, side hustles). Ook gedurende lastigere tijden op de beurs zoals de afgelopen maanden. Kortom, als je serieuze stappen wilt maken omtrent investeren adviseer ik je een kijkje te komen nemen bij de Boston Bay Bulls. Tot snel.

Lastige theorie in begrijpelijke taal

Nuttig, relevant, actueel en goed te volgen. Gianni weet waar hij het over heeft en weet in begrijpelijke taal een lastige theorie uit te leggen. Ik kan een ieder die wil beginnen op de beurs een sessie met Gianni aanbevelen.

Investeer 15 minuten in jezelf.

Je wilt wel investeren maar je maar weet je nog niet zo goed waar en hoe je moet beginnen? Geef me dan een bel. Ik help je met je vragen zodat je snel weet waar voor jou de kansen liggen.

gianni money call