Jeroen Gelling

Coach & Analist

Super Skill: Aandelen analyses op basis van fundamenten

Jeroen is actief met onze 1-op-1 coaching, waarbij hij Bulls helpt met het nastreven van hun financiële ambities en doelen. Er staat een intensief maatwerk traject klaar om Bulls te helpen met kennis, mindset, investeren en personal finance om zo te bouwen aan blijvend financieel succes. We werken op een realistische wijze aan een gedegen strategie en alles daaromheen, specifiek ingericht op jou als individu. Iedereen zijn of haar situatie is anders en daar passen we het traject op aan.

Daarnaast verzorgt Jeroen de artikelen over aandelen in het Bulls portal. Hij heeft het talent om vanuit verschillende invalshoeken een fundamentele analyse op te tuigen, zodat de Bulls eenvoudig kunnen bepalen of het aandeel past binnen hun portefeuille. Jeroen kan goed inschatten wat voor impact cijfers uit het verleden hebben, wanneer je ze vergelijkt met de huidige- én de toekomstige markt. Zijn analyses zijn altijd voorzien van duidelijke afbeeldingen, waardoor zelfs startende beleggers zijn stof makkelijk kunnen verteren. Jeroen is al vanaf het prille begin aan boord en zijn artikelen zijn onmisbaar voor de Bulls.

Investeer 15 minuten in jezelf.

Je wilt wel investeren maar je maar weet je nog niet zo goed waar en hoe je moet beginnen? Geef me dan een bel. Ik help je met je vragen zodat je snel weet waar voor jou de kansen liggen.

gianni money call