Bouw een vermogen met behulp van onze
tips, analyses, soundbites en video's

500 Bulls gingen je de afgelopen maanden voor. Allemaal hard op weg om een vorm van financiële vrijheid te behalen. Profiteer dagelijks van onze aandelentips, analyses, soundbites, real time data, video's, tools en artikelen. Lanceer jezelf en start vandaag.

stocks

Profiteer van onze kennis

Bulls profiteren dagelijks van de aandelentips die we delen. Onze buy-, hold- en sell-analyses zijn gewoon beter dan die van anderen. Logisch want we beleggen al succesvol vanaf 2003. Maak gebruik van onze kennis en start met het maken van rendement.

audiofragmenten

Exclusieve soundbites voor de Bulls

Succesvol beleggen begint met het vergaren van kennis. Daarom is het heel fijn dat je gebruik kunt maken van onze mediatheek vol soundbites. Het aanbod is groot en varieert van type orders tot dividend ontvangen en van vastgoedfondsen tot short gaan. Allemaal door Gianni ingesproken en exclusief voor de Bulls.

financials

Fundamentele analyses zorgen voor winst

Wij maken gebruik van dezelfde databronnen als DEGIRO en Yahoo Finance. Daarom beschikken de Bulls over o.a. real time koersen, dividenddata, winstcijfers, cashflow berekeningen en de meest recente bedrijfsdata. Je maakt immers meer rendement als je toegang hebt tot superieure data.

stocks

Dagelijks alle calls

Natuurlijk laten we dagelijks aan de Bulls zien welke aandelen we kopen en verkopen. Dat geldt voor aandelen voor de lange termijn maar ook voor onze swingtrades en shortposities. Maak gebruik van de Bulls portal zodat je ziet hoe een sterke aandelenportefeuille wordt opgebouwd.

analyse

De power van snowflake analyses

In een paar seconden inzicht op welke punten een aandeel uitblinkt. Onze snowflake analyses geven direct inzicht in hoe een aandeel presteert ten opzichte van soortgelijke aandelen. We filteren op vijf punten: Waarde, Toekomst, Verleden, Gezondheid en Dividend.

 

taartmodel

De kracht van eenvoud

Ons taartmodel is inmiddels bekend bij veel beleggers. In een notendop laten we je zien hoe je een sterke portefeuille opbouwt door consequent de lagen van onze taart te volgen. Van stabiele bodemaandelen en fijne dividendaandelen tot zeer snelle (risicovolle) stijgers. Volg het taartmodel en het rendement zal vanzelf volgen.

 

videofragmenten

Videobites, waardevolle info in snackable format

Er gebeurt veel in de financiële markten. Dan is het gewoon handig om kansen te delen via een korte video. De Bulls hebben toegang tot video's over o.a. beleggingsstrategieën, het gebruik van ratio's, winsten locken en short gaan in een bear market.

Wat zeggen onze bulls?

Verrast door de kennis

Gianni is een toffe peer die shortcuts vindt waar we allemaal naar op zoek zijn en die ook nog eens graag deelt. Ik ben verrast door de kennis die hij deelt en wat je daarmee vervolgens kunt. Wat ik ook fijn vind is dat hij lekker recht voor je raap is, graag met je meedenkt en beschikbaar blijft voor vragen naderhand.

Leerzaam en waardevol, een aanrader

Leerzame sessie waarin Gianni alle tijd nam om veel onderwerpen te behandelen en ook veel vragen te beantwoorden. Ook het delen van zijn scherm was prettig, hierdoor kon ik zien waar hij het over had. Ik raad aan om een training te volgen voordat je gaat beginnen met beleggen in aandelen, absoluut waardevol.

Goede, no-nonsense financiële informatie

Wie wil er nou geen financiële vrijheid? Vrij zijn om te doen wat je wilt....zonder geldzorgen! Om dat te kunnen, moet je wel weten hoe geld werkt. Ben je opzoek naar goede no-nonsense financiële informatie aangaande hoe je jouw geld voor je laat werken, en gemotiveerd om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan ? Neem dan contact op met Gianni. Ik heb er veel van opgestoken en ben tot actie overgegaan om mijn doel te behalen.

One Day of Day One

Heb jij de ambitie om meer financiële vrijheid te creëren? Dan is het simpel. Het gaat gewoon sneller met de hulp van anderen. Anderen die al hebben bereikt waar jij naar streeft. Dat is precies wat we je bieden.

overzicht onderdelen