Bouw je vermogen met onze tips, analyses en video's

Ruim 500 Bulls gingen je voor. Allemaal hard op weg om een vorm van financiële vrijheid te behalen. Lanceer jezelf en start vandaag.

platform teaser
stocks

Profiteer van onze kennis

Bulls profiteren dagelijks van de aandelentips die we delen. Onze buy-, hold- en sell-analyses zijn gewoon beter dan die van anderen. Logisch want we beleggen al succesvol vanaf 2003. Maak gebruik van onze kennis en start met het maken van rendement.

audiofragmenten

Exclusieve soundbites voor de Bulls

Succesvol beleggen begint met het vergaren van kennis. Daarom is het heel fijn dat je gebruik kunt maken van onze mediatheek vol soundbites. Het aanbod is groot en varieert van type orders tot dividend ontvangen en van vastgoedfondsen tot short gaan. Allemaal door Gianni ingesproken en exclusief voor de Bulls.

financials

Fundamentele analyses zorgen voor winst

Wij maken gebruik van dezelfde databronnen als DEGIRO en Yahoo Finance. Daarom beschikken de Bulls over o.a. real time koersen, dividenddata, winstcijfers, cashflow berekeningen en de meest recente bedrijfsdata. Je maakt immers meer rendement als je toegang hebt tot superieure data.

stocks

Dagelijks alle calls

Natuurlijk laten we dagelijks aan de Bulls zien welke aandelen we kopen en verkopen. Dat geldt voor aandelen voor de lange termijn maar ook voor onze swingtrades en shortposities. Maak gebruik van de Bulls portal zodat je ziet hoe een sterke aandelenportefeuille wordt opgebouwd.

analyse

De power van snowflake analyses

In een paar seconden inzicht op welke punten een aandeel uitblinkt. Onze snowflake analyses geven direct inzicht in hoe een aandeel presteert ten opzichte van soortgelijke aandelen. We filteren op vijf punten: Waarde, Toekomst, Verleden, Gezondheid en Dividend.

 

taartmodel

De kracht van eenvoud

Ons taartmodel is inmiddels bekend bij veel beleggers. In een notendop laten we je zien hoe je een sterke portefeuille opbouwt door consequent de lagen van onze taart te volgen. Van stabiele bodemaandelen en fijne dividendaandelen tot zeer snelle (risicovolle) stijgers. Volg het taartmodel en het rendement zal vanzelf volgen.

 

videofragmenten

Videobites, waardevolle info in snackable format

Er gebeurt veel in de financiële markten. Dan is het gewoon handig om kansen te delen via een korte video. De Bulls hebben toegang tot video's over o.a. beleggingsstrategieën, het gebruik van ratio's, winsten locken en short gaan in een bear market.

Wat zeggen onze bulls?

Lastige theorie in begrijpelijke taal

Nuttig, relevant, actueel en goed te volgen. Gianni weet waar hij het over heeft en weet in begrijpelijke taal een lastige theorie uit te leggen. Ik kan een ieder die wil beginnen op de beurs een sessie met Gianni aanbevelen.

Verrast door de kennis

Gianni is een toffe peer die shortcuts vindt waar we allemaal naar op zoek zijn en die ook nog eens graag deelt. Ik ben verrast door de kennis die hij deelt en wat je daarmee vervolgens kunt. Wat ik ook fijn vind is dat hij lekker recht voor je raap is, graag met je meedenkt en beschikbaar blijft voor vragen naderhand.

Training zorgde voor meer vertrouwen

Ik twijfelde of het zinvol was om aandelen te hebben. Ik had er geen verstand van, kende niet direct iemand die zich er mee bezig hield en mezelf onderwijzen vond ik op dit vlak abracadabra. Via social media adviseerde iemand mij om de podcast van Gianni te beluisteren en na heel wat zonuren besloot ik een moneycall in te plannen. Een fijn enthousiast gesprek verder en ik was over de streep. Ik heb de aandelentraining gevold die vlot verliep en dat gaf me meer energie. In de community lees ik veel mee en ben mij de taal rijk aan het maken. Mijn zelfvertrouwen groeit. Plan een gesprek in wanneer je twijfelt. Laat dit schip niet voorbij varen.

Investeer 15 minuten in jezelf.

Je wilt wel investeren maar je maar weet je nog niet zo goed waar en hoe je moet beginnen? Geef me dan een bel. Ik help je met je vragen zodat je snel weet waar voor jou de kansen liggen.

gianni money call